返回列表 发新帖
楼主: 打火点不着

求解

荣纬纺织 发表于 2021-02-07 19:37
1982 Zippo - SWAGELOCK Advertising Lighter w/Zippo Box - paint is 100% - high polished chrome - unfired - no dents, dings, or scratches.

Please look at the photos closely before bidding.  

I ONLY SHIP TO UNITED STATES POSTAL ADDRESSES and ONLY ACCEPT PAYPAL.

NOTE:  Mail service delivery is running extremely slow, so give it some time for delivery.  You can periodically check the status of your package using the USPS Tracking Number I will send to you when the item is shipped.   

Buyer agrees to pay shipping costs

1982 Zippo - SWAGELOCK广告打火机w/Zippo盒子-油漆是100% -高抛光铬-未点燃-没有凹痕,丁字,或划痕。

请在投标前仔细看照片。

我只航运到美国邮政地址,只接受贝宝。

注意:邮件服务的投递速度非常慢,所以给它一些时间来投递。您可以定期检查您的包裹的状态,使用我将发送给您的USPS跟踪号码,当项目发货时。

买方同意支付运费

谢谢

ayzzxz 发表于 2021-02-08 00:18
现在论坛的水军还真是懒,清一色的学习。这个是一个生产瓦楞纸包装箱的厂商品牌

谢谢

风平 发表于 2021-02-08 00:31
美国世伟洛克公司广告机,虽是广告机,好在颜色比较多。

谢谢,我也是看着颜色多,挺喜欢的

金子海豚 发表于 2021-02-07 15:59
计么协会?各种商标!

应该是广告机

漂亮精致 新年快乐